Şenol Güneş’in Yeni Stoper Adayı Oğuz Yılmaz

Şenol Güneş, ciddi sakatlıklar geçiren Merih Demiral ve Ozan Kabak’ın olmayışında stoper aramaya başladı. Tecrübeli teknik adamın yakından izlediği adaylardan biri de Denizlispor’dan Oğuz Yılmaz. Coronavirüsü sebebiyle milli maçlar iptal olmasaydı Oğuz Yılmaz, bu ay A Milli Takım’ın aday kadrosuna çağrılacaktı.

24.03.2020-09:31 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-09:17) Şenol Güneş’in Yeni Stoper Adayı Oğuz Yılmaz

EURO 2020 bütün dünyayı derinden sarsan coronavirüsü sebebiyle 2021’e alınırken,A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mevcut jenerasyonu yeni futbolcularla genişletmeyi planlayan Güneş, ciddi sakatlıklar geçiren Merih Demiral ve Ozan Kabak’ın olmayışında stoper aramaya başladı. Tecrübeli teknik adamın yakından izlediği stoperlerden biri de Denizlispor’dan Oğuz Yılmaz.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Balıkesirspor’dan Denizli’ye transfer olan 27 yaşındaki Oğuz, bu sezon Süper Lig’de 20 karşılaşmaya çıktı. Özellikle Bülent Uygun gelişiyle başarılı teknik adamın vazgeçilmezi olan Oğuz, süretiyle öne çıkıyor.

YENİLER ŞANS BULACAKTI

1.85 boyundaki başarılı futbolcu, virüs sebebiyle milli maçlar durdurulmasaydı, bu ay A Milli Takım’ın aday kadrosuna çağrılacak ve şans verlecekti. Şenol Güneş’in düşüncesi, Slovenya ve Avusturya ile yapılması planlanan hazırlık maçında yeni isimleri izlemekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal