Şenol Güneş’in planlarını zorlayacak sakatlık!

Dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında sakatlanan Beşiktaşlı Tayyip Talha Sanuç oyundan çıkmaz zorunda kaldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneşi zora sokan gelişme, kadro için soru işaretleri yarattı. Yıldız oyuncunun ne zaman yeşil sahalara döneceğine göre Şenol Güneş’in alternatif planları uygulanacak.

03.04.2023-10:16 - (Son Güncelleme: 03.04.2023-17:39)

Beşiktaş, Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe ile derbi mücadelesi oynarken, maçın başında sakatlanan Tayyip Sanuç yüzünden Şenol Güneş’i değişiklik yapmak zorunda kaldı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş’in gündemi Tayyip Talha Sanuç

Akşam’da yer alan habere göre, Beşiktaş’ta son derce önemli sezon planlamalarını yapan Şenol Güneş, yıldız oyuncusunu sakatlığa urban verdi. Başarılı oyuncunun henüz yeni iyileşmesinin sonrasında derbide tekrar sakatlanması, deneyimli hocayı farklı planlar yapmaya mecbur kalacak.

Oyuncu değişikliği oldu

Maçın henüz başında sakatlanan Tayyip Talha Sanuç, yerini Welinton'a bıraktı! Genç oyuncunun sakatlığının ne kadar süreceği merak ediliyor.Beşiktaş forması ile bu sezon 24 maça çıkan Talha, 3 gollük de katkı sağladı.

Maçın başında sakatlandı

Cenk tosun: "uzun süre uzak kalacak"

Maçın sonrasında mikrofonlara konuşan Cenk Tosun, "Galibiyet Tayyip Talha Sanuç'a armağan. Talihsiz bir sakatlık geçirdi. İlk duyumlar, uzun süre uzak kalacak gibi. Çapraz bağ şüphesi var. Devre arası konuştum, ben de ağır sakatlıklar geçirdim. Belki 6 ay oynayamayacak ama önünde 10 sene var. Ona armağan olsun bu maç." İfadelerini kullandı.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal