Senden Daha Güzel dizisi final mi yapacak? Senden Daha Güzel dizisinden seyirciyi şaşırtacak karar!

FOX TV'nin iddialı yapımlarından Senden Daha Güzel dizisi yaz sezonuna damga vurmaya hazırlanıyor. Dizinin tanıtım filmleri yeni yayınlansa da diziyle ilgili iddialar gündeme gelmeye başladı. Öyle ki birçok sosyal medya ağında dizinin erken final yapacağı konuşuluyor. Peki, Senden Daha Güzel dizisi ne zaman bitecek? İşte detaylar...

09.06.2022-20:33 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-20:33) Senden Daha Güzel dizisi final mi yapacak? Senden Daha Güzel dizisinden seyirciyi şaşırtacak karar!

Yaz sezonuna damga vurmaya hazırlanan Senden Daha Güzel dizisi, oyuncu kadrosu ve renkli senaryosuyla şimdiden seyircinin dikkatini çekmeyi başardı. Yapımcısı Gold Film olan dizinin başrol kadrosunda Cemre Baysel ile Burak Çelik yer alıyor.

Senden Daha Güzel dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar dikkate alındığında, dizi bu sene yaz sezonunun en çok izlenen dizisi olacak gibi duruyor. Öyle ki başrol kadrosundaki isimler tarafından canlandırılan Efsun ile Emir karakterleri çok beğenildiği gibi birbirlerine de çok yakıştırılıyor. Aynı zamanda dizinin yan rollerinde yer alan isimler de klasik görünen hikayeyi güçlendiriyor.

 senden daha güzel dizisi

Senden Daha Güzel dizisi ne zaman final yapar?

Yaz sezonunda ekranlara gelecek Senden Daha Güzel dizisi için tüm planlar 13 bölüm üzerine yapılmıştır. Oyuncularla da 13 bölümlük sözleşme imzalandığı için dizi en az üç ay ekranlarda olacaktır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal