Senden Daha Güzel bu akşam var mı, yeni bölüm mü? Senden Daha Güzel ne zaman, hangi kanalda? Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaz dizisi olarak izleyici ile buluşan ve izleyicilerden karşılık alan Senden Daha Güzel dizisi 22 Temmuz yayın akışında yer alması üzerine izleyiciler Senden Daha Güzel bugün mü, yeni bölüm ne zaman? sorularına yanıt aramaya başladı. Senden Daha Güzel ne zaman ve saat kaçta? İşte detaylar...

22.07.2022-08:33 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-08:33) Senden Daha Güzel bu akşam var mı, yeni bölüm mü? Senden Daha Güzel ne zaman, hangi kanalda? Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı dizisi Senden Daha Güzel ilk bölümünden bu zamana kadar yoğun ilgi gördü. İzleyiciler ise Senden Daha Güzel ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularını internet üzerinden araştırmaya başladı. Senden Daha Güzel dizisine dair tüm detaylar haberimizde yer almaktadır 

Senden Daha Güzel ne zaman, hangi gün? 

Yaz dizisi olarak başlayan ve aşk hikayesini ele alan Senden Daha Güzel dizisi, her Salı günü FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır. 

Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı

Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

FOX TV ekranlarında yayınlanan Senden Daha Güzel dizisi tüm hızıyla bölümlerine devam ederken 7. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Senden Daha Güzel 7. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=gIV9K-efSR4 adres üzerinden ulaşabilir.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal