Sen Çal Kapımı Fifi Neden Ayrıldı?

Fox TV'nin fenomen dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı dizisinden kötü haber geldi. Dizinin sevilen karakteri Fifi Sen Çal Kapımı ekibine veda etti. Peki Sen Çal Kapımı Fifi neden ayrıldı?

08.02.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-11:08) Sen Çal Kapımı Fifi Neden Ayrıldı?

Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterine hayat veren Sitare Akbaş, hayranlarını üzdü. Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisinden ayrıldı. Sen Çal Kapımı Fifi neden ayrıldı? İşte haberin detayları...

Sen Çal Kapımı dizisinin renkli karakteri Fifi diziden neden ayrıldı? Fifi Sen Çal Kapımı dizisinden niçin ayrılığı en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. 

SEN ÇAL KAPIMI FİFİ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Dizinin yardımcı karakterlerinden biri olmasına rağmen çok sevilen ve Erdem’le aralarında ki tatlı atışmalarla diziyeayrı bir renk katan Fifi karakteri sürpriz bir şekilde diziden ayrıldı. Diziden Fifi karakterinin ayrıldığını ise Mf yapım resmi Instagram hesabından paylaşım yaparak duyurdu. Hemen arkasından ise Sitare Akbaş, resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımın üzerine Fifi karakterine veda ettiğini söyledi. Mf yapım, 'sürpriz ayrılığın sebebi ise senaryo değildir. Oyuncumuz kendi isteği ile diziden ayrılmıştır' şeklinde açıklama yaptı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal