Sen Benim Her Şeyimsin Nerede Çekildi?

Sen Benim Her Şeyimsin, 2016 yapımı bir Türk komedi filmidir. Film 9 Aralık 2016 tarihinde vizyona girmiştir. Sen Benim Her Şeyimsin filmi Meksika yapımı Çocuk Büyütme Rehberi filminden uyarlanmıştır.

16.07.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:46) Sen Benim Her Şeyimsin Nerede Çekildi?

Tolga Örnek, filmin hem yazarlığını yapmış hem de yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Film müziği Cavit Ergun'a aittir. Toplamda 1 saat 47 dakika süren Sen Benim Her Şeyimsin, IMDb sıralamasında 10 üzerinden 6,3 puan almıştır.

Sen Benim Her Şeyimsin filminde Avrupa Yakası, Komedi Dükkânı, Arkadaşım Hoşgeldin, Organize İşler, Vizontele gibi yapımlardan tanıdığımız Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Tolga Çevik’in başrolü üstlenmesi dikkatleri filmin üzerine çekiyor. Hem sinemada hem de televizyonda yayınlandığında izleyicinin dikkatini çeken Sen Benim Her Şeyimsin filminde Tolga Çevik'e başrolde başarılı oyuncu Melis Birkan eşlik etmiştir.

Sen Benim Her Şeyimsin film setinde boya ustası Sinan Kayatuzu’nun yüksekten düşerek hayatını kaybetmesi de film ile ilgili üzücü bir haber niteliği taşımaktadır. Kayatuzu’nun ölümü sonrasında soruşturma başlatılmış ve savcılık yapımcı hakkında 6 yıla kadar hapis istemiştir. Savcılık tarafından yapılan incelemede yetkili Kemal Kaplanoğlu taksirle ölüme neden olmak suçundan kusurlu bulunmuştur.

Film setinde ne kadar olumsuz gelişme yaşanırsa yaşansın Tolga Çevik ve Melis Birkan’ın oyunculuğu ile filmin başarı elde ettiğini söyleyebiliriz. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile birlikte film izleyicileri kendisine çekmeyi başarmıştır.

SEN BENİM HER ŞEYİMSİN FİLMİNİN KONUSU

Sen Benim Her Şeyimsin filminin konusu hiç beklemediği bir anda kız çocuğu olan Sedat’ın hikayesini anlatır. Sedat henüz çok küçük yaştayken öksüz kalmıştır. Babası ona korkunun gözünün içine bakmadığı sürece onu yenemeyeceğini öğretmiş ve Sedat hayatı boyunca bunu unutmamıştır. Sedat, Çıralı’da yenemediği korkuları ve babasının hatıraları ile günlük hayatını sakin bir şekilde geçirmektedir. İlişkilerden yana tercihi günübirlik ilişkiler olan Sedat bir gün bir sürprizle karşılaşır. Sedat'ın günübirlik ilişki kurduğunu kadınlardan birisi olan Pınar bir gün kucağında bir çocukla çıkagelir. Pınar bebeği Sedat’a bırakıp ortadan kaybolur. Sedat Çıralı’dan ayrılarak İstanbul'a gelir ve Birol sayesinde iş bulur. Baba kız mutlu bir hayat yaşamaya başlarlar. Fakat bu baba kızın mutlu hayat düzeni annenin tekrar ortaya çıkması ile bozulur.

Filmde Sedat karakterinin Tolga Çevik, Pınar karakterini Melis Birkan canlandırmıştır. İkiliye Duygu rolünde Tuna Çevik, Birol rolünde Cengiz Bozkurt eşlik etmiştir. Filmde ayrıca Tan Çevik, Hülya Gülşen Irmak, Tuncay Beyazıt ve Cem Cücenoğlu’nu da görüyoruz.

SEN BENİM HER ŞEYİMSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sen benim Her Şeyimsin filminin çekimleri Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Çıralı'da ve İstanbul'da gerçekleştirilmiştir.

Sen Benim Her Şeyimsin Filmi Nerede Çekildi: Sen benim her şeyimsin kimi çekilirken Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Ulupınar mahallesi mevkiindeki Çıralı tercih edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal