03.09.2022-08:42 (Son Güncelleme:03.09.2022-13:45)


1

Kimdir

Kimdir

Bursa'da dünyaya gelen Öztürk, lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde okudu. Ünlü isim, daha sonra yurt dışında eğitim alamaya karar vererek Güney Fransa’ya gitti. Güney Fransa’da Montpellier Paul Valery Üniversitesi’nde Tiyatro eğitimi alan Semih Öztürk, 2014 yılında Türkiye’ye kesin dönüş yaptığını açıkladı.



2

İkinci oldu

İkinci oldu

Sosyal medyada binlerce hayranı olan Semih Öztürk, Ütopya yarışmasında ikinci olurken Survivor 2016'ya katıldığı sene Atakan Arslan şampiyon oldu.



3

Eşinden küfürlü tehdit!

Eşinden küfürlü tehdit!

Semih Öztürk'ün karısı Kurretülayn Matur, twitter hesabından "Evli adamlara resimlerini gönderen, sağda solda buluşan spikerinden influencer’ına, bütün kaşarları ifşa edeceğim. Görsel ve mesajları ile birlikte. İnsanların yuvası ile oynamak neymiş, insanların özel hayatını öğrenmek için fake hesaplar açmak neymiş herkese göstereceğim." sözleriyle birilerine gözdağı verdi. Bu mesajın sırrı çözülemezken bazı kullanıcılar tarafından Semi Öztürk'e kadınlardan gelen mesajlara sinirlendi şeklinde yorumlandı.



4

Sevgilisi

Sevgilisi

Semih Öztürk, Ütopya yarışmasında birlikte yarıştığı Kurretülayn Matur ile aşk yaşamaya başlamıştı.



5

Eşi

Eşi

Çift daha sonra dünya evine girmeye karar verdi.



6

Survivor Extra hayatı

Survivor Extra hayatı

Semih Öztürk, Survivor 2016 yarışmasının ardından Survivor Extra programında yorumculuk yapmaya başladı.



7

Kovuldu

Kovuldu

Fakat geçtiğimiz aylarda Acun ile kavga eden Öztürk, programdan kovuldu.



8

Neden kovuldı?

Neden kovuldı?

Uzun bir süre burada çalışan Öztürk daha sonra eşi ve Acun'un vefat eden yakın arkadaşı Alper Kazan'ın arasındaki tartışma yüzünden kovuldu.



9

Öztürk'ten Acun'u kzıdıracak yorum

Öztürk'ten Acun'u kzıdıracak yorum

Ogeday'ın elenmesiyle birlikte yorum yapan Öztürk; "En önemli şampiyonluk adayı da gitti. Şaka gibi. Yolun açık olsun Ogeday" açıklamasını yaptı. Peşpeşe gelen elemelerden memnun olmadığını söyleyen Öztürk; "Efsane olarak geldikleri All Star’a biri dokuzuncu biri sekizinci olarak veda etti. Benim de çok beklemediğim bir silsile olmakla birlikte durumu iyi okumakta fayda var. Değişim 2020 yılında bize en sert şekilde yüzünü göstermişti. Geleneksel Survivor izleyicisi değişti. Bu bağlamda Adem ve Nagihan gibi kişiler sert mizaçlı gelenekten gelip tarzlarını aynı şekilde devam ettirdiklerinden ötürü kalıpları ve tabuları yıkan Cemal Can’lara, Nisa’lara mağlup olabilirler. Daha iyi analiz etmek için bknz; Kuş Uçuşu" dedi.



10

Ardahan hakkındaki yorumu

Ardahan hakkındaki yorumu

Programdan kovulduktan sonra Survivor'dan elenen Ardahan ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan’ı bugünlere kullanmak için sakladılar. Yoksa Ardahan’ın varlığı ya da yokluğuyla ilgili bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan’ın duygularıyla oynadılar ve bunu hiç acımadan yaptılar. Kimdir bunlar?



11

Sert dille eleştirdi

Sert dille eleştirdi

"Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalalar da takım arkadaşları tarafından yine yazılmayacaklar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr