Semih Kaya: 'Sarı-Kırmızı Renklere Gönülden Bağlıyım'

Yeni Malatyaspor'un yeni savunmacısı Semih Kaya, bir şeyler katabileceğini düşündüğü bir camiaya transfer olduğunu söyledi.

01.10.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-16:40) Semih Kaya: 'Sarı-Kırmızı Renklere Gönülden Bağlıyım'

Galatasaray'ın eski oyuncusu Semih Kaya, Yeni Malatyaspor'un kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, tekrardan Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Transferinde katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sunan Semih, bir şeyler katabileceğini hissettiği bir kulübe transfer olduğunu belirtti.

'SARI-KIRMIZILI RENKLERE GÖNÜLDEN BAĞLI BİRİYİM'

Her şeyin istedikleri gibi olmasını dileyen Semih Kaya, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "İki yıl önceki gibi tekrar Avrupa'da Yeni Malatyaspor'un armasını ve renklerini taşırız. Ben, sarı-kırmızı renklere gönülden bağlı bir sporcuyum. O yüzden de sarı-kırmızılı renklerin altında nasıl oynanması gerektiğini bilen, gönülden hisseden bir sporcuyum. Burada da elimden geldiği şekilde gerek ben gerek futbolcu arkadaşlarımız Yeni Malatyaspor arması, kulübü, camiası ve taraftarları için en iyisini yapacağız. Sadece bizlerin arkasında olsunlar, desteklesinler. Tabii ki de kötü günlerimiz olacak ama bundan sonra her şeyin iyi gideceğine ve en hızlı şekilde düzeleceğine inanıyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal