Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ilişkisinde sular durulmuyor! İkinci defa evlenen çift yine mi ayrıldı? Selin Ciğerci'nin bu hamlesi kafaları karıştırdı

Verdiği kilolar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Selin Şekerci son hamlesiyle yine kafaları karıştırdı. Daha önce boşandığı Gökhan Çıra ile barışarak yeniden nikah kıyan Selin Ciğerci'nin yine ayrılık kararı aldığı iddiaları sosyal medyayı salladı. Peki, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte konuyla ilgili merak edilenler...

25.07.2022-13:47 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-13:47)

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın dillere destan evliliği 9 Eylül 2021'de Beykoz 1. Aile Mahkemesi'ndeki dava ile 15 dakikada bitmişti.

Kendi kozmetik markasını kuran Ciğerci boşanmanın ardından eski eşi Çıra'yla iş ilişkilerini sürdüreceklerini söylese de kısa süre sonra ortaklıkları bitmişti.

 selin ciğerci gökhan çıra ayrıldı mı

Ayrılığa dayanamadılar!

İlişkilerinin tamamen bittiğini söyleyen çift yaşadıkları ayrılığa dayanamamış ve dört ay sonra tekrar barışmıştı. Yeniden barışma kararı alan çift 16 Mayıs 2022'de yaptıkları paylaşım ile tekrar nikah kıydıklarını herkese duyurmuştu.

 selin ciğerci gökhan çıra ayrıldı mı

Son hamleleri kafaları karıştırdı!

İlişkileri mutlu mesut devam eden Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra yaptıkları son hamleyle kafaları karıştırdı. Birbirlerini Instagramdan takip etmeyi bırakan çift, birlikte çekildikleri kareleri de sildi.

Ayrı ayrı tatile çıktıkları konuşulan çiftin yeniden ayrıldıkları iddia edilse de konuyla ilgili taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal