Selda Alkor Yapımcılar Bizi Tercih Etmiyor

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Selda Alkor, yapımcılara sitem etti. Dış görünüşlerinden dolayı teklif gelmediğini belirten Alkor, ‘Halbuki biz kendi yaşımızın güzeli insanlarız’ ifadelerini kullandı.

01.03.2021-17:16 - (Son Güncelleme: 01.03.2021-17:16) Selda Alkor Yapımcılar Bizi Tercih Etmiyor

Yeşilçam’ın sevilen isimlerinden Selda Alkor, verdiği bir röportajda uzun zamandır ekranlarda olmamasının nedenini açıkladı.

Usta oyuncu, herhangi bir projede yer almamasının nedenin kendisi olmadığını dile getirdi. Dış görünüşü nedeniyle yapımcılardan rol teklifi gelmediğini belirten ünlü oyuncu, ‘'Belli bir yaştan sonra yapımcılar bizi tercih etmiyor’ diyerek isyan etti.

Konuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Selda Alkor, ‘Bizim jenerasyondan hemen hemen kimse kalmadı ekranlarda. Oyunculuk mu, fiziksel görünüm mü önemli? Bunu sorgulamak gerekiyor’ şeklinde konuştu.

‘KENDİ YAŞIMIZIN GÜZELİ İNSANLARIZ’

Usta oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Fiziksel görünümümüzden dolayı yer verilmiyor bize. Halbuki biz kendi yaşımızın güzeli insanlarız. Hep genç insanların aşkları ve hikayeleri yer alıyor dizilerde. Bu ne kadar doğru bunu sorgulamak gerekiyor’

SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI

Açıklamasıyla kısa süre içinde gündem olan Selda Alkor’a çok sayıda sosyal medya kullanıcısı destek verdi. İnternet kullanıcıları, dış görünüşün değil oyunculuğun önemli olduğunu vurgulayarak Alkor’a övgü yağdırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal