Selçuk Tepeli Fox TV'den kovuldu mu? Selçuk Tepeli hakkında bomba iddia

FOX TV Ana Haber Sunuculuğunu yapan Selçuk Tepeli, tarım arazileri ile ilgili ekrana gelen bir haberin hemen ardından rejiye 'Geç abi haberi, geç' diye bağırmasının sonra sinirlerine hakim olamayarak masanın üzerinde bulunan bardağı kameraya denk gelecek şekilde fırlattı. Sosyal medyaya düşen bu görüntü sonrası Selçuk Tepeli kovuldu mu? İşte detaylar...

21.05.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-14:48) Selçuk Tepeli Fox TV'den kovuldu mu? Selçuk Tepeli hakkında bomba iddia

FOX TV Ana Haber Merkezi ve ekranlarda haberi izleyen izleyicileri şaşkına uğratan Selçuk Tepeli'nin yaptığı bu hareket sosyal medya üzerinde çok konuşuldu. 

20 Mayıs Cuma akşamı Ana Haberleri sunarken  tarım arazilerinin yok edilmesi ile ilgili bir haberi dile getirmeden önce Atatürk'ün, "Köylü, milletin efendisidir" cümlelerini kullandı.

Kameraya bardak fırlattı

Ardından haber yayınlandıktan sonra yok edilen tarım arazilerine ve çaresiz kalan köy halkına üzülüp, başka habere geçilmesini istedi. Uzun zamandır bu konu üzerinde duran Selçuk Tepeli, yayına son verilmesini isteyip sinirlerine hakim olamadı.

Selçuk Tepeli, "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı... Geç abi öbür habere geç, gözünü seveyim ya, geç, geç!" ifadelerinde bulunduktan sonra masanın üzerinde bulunan bardağı sert şekilde kameraya denk gelecek şekilde fırlattı. 

Bu olayın ardından  AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci'den açıklama geldi.

"Adam kovulmuş. Gidin sahip çıkın" diyerek FOX TV yönetiminin Selçuk Tepeli'nin görevine son verildiğini iddiasında bulundu.

FOX TV yönetiminin ve Selçuk Tepeli'nin yapacağı açıklama merak konusu oldu.

Selçuk Tepeli görevden alındı


Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal