Selçuk Tepeli Fox TV'de görevine devam edecek mi, Fox haberi sunacak mı?

FOX TV'nin ana haber bülteni sunucusu Selçuk Tepeli'nin sunduğu bir habere canlı yayında tepki göstermesi olay olmuştu. Tepeli, yayın sırasında su dolu bardağı tokatlarken, Başarılı gazetecinin kanalda görevine devam etmeyeceği merak konusu oldu. Peki, Selçuk Tepeli Fox TV'de görevine devam edecek mi, Fox haberi sunacak mı? İşte, herkesin merak ettiği yanıt..

23.05.2022-00:39 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-00:39) Selçuk Tepeli Fox TV'de görevine devam edecek mi, Fox haberi sunacak mı?

FOX TV'de hafta içi her akşam ana haber bültenini sunan gazeteci Selçuk Tepeli, canlı ayın sırasında çiftçilerle ilgili bir habere sinirlenmiş ve onların zor durumda olduklarını belirterek öfkelenmişti. Tepkisini kontrol edemeyen Selçuk Tepeli, su dolu bardağı tokatlayarak suyun dökülmesine neden olurken başka habere geçmek istediğini yüksek sesle söylemişti.

Selçuk Tepeli

Selçuk Tepeli'nin tepkisi sosyal medyada gündemin ilk sırasında otururken, Tepeli'nin kızgın hali kimilerin desteğini alırken kimi kullanıcılar da tepkiyi yersiz bulduklarını söyledi. Canlı yayında bardağa vuran başarılı gazetecinin kanaldan kovulduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası ise çok sayıda kullanıcı Selçuk tepeli'niğn Fox haberi yeniden sunup sunmayacağını araştırmaya başladı.

Selçuk Tepeli

Selçuk Tepeli Fox TV'de görevine devam edecek mi, Fox haberi sunacak mı?

FOX Haber'in sunucusu Selçuk Tepeli'nin canlı yayında gösterdiği öfkeli davranış herkesin dikkatini çekerken bu saldırgan tavırlar sonrasında Selçuk Tepeli'nin görevden alındığı ve yerine başka bir simin geleceği söylentileri ortaya atıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan FOX Haber'in üst düzey yöneticileri, ortaya atılan bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve Selçuk Tepeli'nin Fox Tv ana haber bültenini sunmaya devam edeceği söylendi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal