Selçuk Tepeli Fox haberi sunacak mı, görevine devam edecek mi? Selçuk Tepeli kovuldu mu?

Fox TV'nin Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin dünkü canlı yayındaki öfkeli hali sosyal medyada gündem oldu. Canlı yayında sergilediği tavırlarla dikkat çeken Tepeli'nin görevine devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor. Fox TV izleyenleri ise bu duruma dair 'Fox Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli görevine devam edecek mı? Selçuk Tepeli kovuldu mu?' gibi sorulara yanıtlar arıyor. İşte detaylar...

21.05.2022-19:14 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-19:14) Selçuk Tepeli Fox haberi sunacak mı, görevine devam edecek mi? Selçuk Tepeli kovuldu mu?

Fox TV'nin sevilen Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli'nin dünkü canlı yayında sergilediği tavırlar herkesin dikkatini çekti. Sosyal medyada sergilediği bu tavır sonrası ise gündem oldu.

Selçuk Tepeli kovuldu mu?

Canlı yayın sırasında çiftçiler hakkında gelen bir haberi sunarken çiftçilerin durumuna sinirlenen Tepeli, kalem ve kağıtlarını fırlattı ardından da öfkesini tutamadı ve masanın üzerinde duran su dolu bardağa vurdu.

Selçuk Tepeli

Bu agresif tavırlarının ardından ise Selçuk Tepeli'nin kovulduğu iddiaları ortaya atıldı. Fakat FOX Haber'in üst düzey yöneticilerinden gelen haberler doğrultusunda ortaya atılan iddiaların gerçek olmadığı öğrenildi. Selçuk Tepeli'nin Fox Ana Haber Bülteni sunucusu olarak görevine devam edildiği belirtildi.

Selçuk Tepeli 2

Selçuk Tepeli kimdir?

İstanbul'un Silivri ilçesinde 1974'te dünyaya gelen Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Tepeli daha sonra yüksek lisansını da IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaptı.

Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinin yayın yönetmenliğinde görev alan Tepeli, Habertürk TV'de de genel yayın yönetmenliğinde bulundu. Ceyda Karan ile Eksen ismindeki programı sunarken aynı zamanda Gün Başlıyor ismindeki bir başka programında sunuculuğu yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Selçuk Tepeli, 2020'de ise Fatih Portakal'ın Fox TV'den ayrılması üzerine kendisi onun yerini alarak FOX Ana Haber Bülteni sunucusu oldu Selçuk Tepeli evli ve 2 çocuk babasıdır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal