Selçuk Tepeli Düdükleme Gafı İle Tepki Topladı

FOX TV'nin Fatih Portakal'dan sonra anlaştığı Selçuk Tepeli ana haber bülteninde söylediği sözler ile tepki topladı. Köprü ve otoyollar hakkında kendince eleştiri yapan Tepeli'nin 'Ne kadar düdüklendiğini anlamıyorsun' sözleri eleştirildi.

09.09.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-15:37)

FOX TV Ana Haber Bülteni'nde Fatih Portakal'ın yerine getirilen Selçuk Tepeli, köprü haberini sunarken yaptığı gaf ile bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Selçuk Tepeli, köprü ve otoyollarla ilgili haber sundu. Haberi ekrana vermeden önce köprü ve otoyol geçiş ücretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SELÇUK TEPELİ'DEN SEVİYESİZ YORUM

Köprüden geçerken bağlantılı otoyolların kullanılmasında ödenen miktar hakkında yaptığı yorum izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Seviyesizce konuşarak sosyal medyada tepki toplayan Selçuk Tepeli, şu ifadeleri kullandı:

'NE KADAR DÜDÜKLENDİĞİNİ GERÇEKTEN ANLAMIYORSUN'

'Üstünden geçsek de geçmesek de para ödediğimiz, geçerken de ne kadar ödediğimizi kestiremediğimiz çünkü bunun önüne arkasına birtakım otoyollar konuluyor. Geçen varsa bilir yani orada ne kadar düdüklendiğini gerçekten anlamıyorsun. Dolayısıyla öyle rahatsız edici bir şey ki...'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal