28.03.2023-16:33 (Son Güncelleme:28.03.2023-17:09)


1

38 yıllık evli 3 çocuk babası Selami Şahin'in yoldan çevirdiği kadınlarla konuşmaya başladığı daha sonra ellerini tutarak orada bulunan ofisine davet ettiği ileri sürüldü.



2

Şahin'in o anları da bir kadın vatandaş tarafından kayda alındı. Selami Şahin'in şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Selami Şahin hakkında basına ve kamuoyuna yansıyan haberler ile ilgili derinden üzüldüğümüzü bildirmek isteriz. Selami Şahin, bu ülke müziğinin en önemli kilometre taşlarından biridir.



3

Yarım asrı aşan sanat hayatı boyunca şarkılarını halkın ortak duygu ve düşüncelerine göre bestelemiş ve sevenleri ile samimi bir yaşam sürdürmeyi tercih etmiştir.



4

Hayranları ile tokalaşması ve bu görüntülerin medyaya kendisini yıpratacak şekilde servis edilmesi üzerine tarafımızca bir açıklama zorunluluğu doğmuştur.



5

Selami Şahin, yıllardır bahsi geçen bölgede iş ve sosyal yaşamını sürdürmektedir. Kendisinin hayranlarıyla yarattığı sıcak ve samimi diyaloglar yanlış yorumlamaya sebebiyet vermiştir. Bu konuda yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.



6

İşte o açıklama...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr