02.07.2019-16:01 (Son Güncelleme:28.01.2023-09:20)


1

Selahattin Paşalı kimdir?

Selahattin Paşalı kimdir?

Selahattin Paşalı, Craft Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almış, ayrıca Budapeşte'de sanat yönetimi okumuştur. ilk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan kalp atışı dizisi ile yaşadı.



2

Nereli?

Nereli?

Selahattin Paşalı, 2 şubat 1990 yılında Bodrum’da doğmuştur.



3

Selahattin Paşalı sevgilisi - eşi

Selahattin Paşalı sevgilisi - eşi

Geçtiğimiz dönemde Lara Tümer ile dünya evine girdi.



4

Ömer dizisi sosyal medyada gündem oldu

Ömer dizisi sosyal medyada gündem oldu

Büyük merakla beklenen Ömer dizisi dün akşam yayınlandı. Barış Falay, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı kadroda, genç oyuncu Selahattin Paşalı'nın performansı büyük beğeni topladı. Genç müezzini canlandıran Paşalı, sosyal medya kısa sürede gündem oldu.



5

Ömer dizisi hakkında yapılan yorumlarda; "Ömer dizisi Shtisel dizisinin konusu kadar karakter derinliğini de alabilse Shtisel'de çok güzel göndermeler, duygu durumları vs işlendi. O öyle kendisi olarak güzel. İlla adapte etmenize ne gerek vardı ya? Ezanın hoparlörden değil de çıplak sesle okunması detayı iyiymiş. Keşke bu şekilde uygulansa. Ömer dizisi tutmazsa kırılırım. Selo ile Gökçe'yi üzmeyelim Ömer dizisi nasıl gidecek bilemem ama oyuncu kadrosu muazzam İlk bölümün günahı olmaz, bir iki bölüm daha şans tanımak lazım. Çıkacak sanki bu diziden bir şeyler Dizi çok yavaş ilerliyor ve çok sıkıcı. Selahattin Paşalı için izledim. Selahattin çok ince bir karakteri canlandırıyor. Televizyonda böyle adamlara ihtiyaç var." şeklinde yorumlar yapıldı.



6

Selahattin Paşalı Yalı Çapkını dizisinde

Selahattin Paşalı Yalı Çapkını dizisinde

Ömer dizisindeki Ömer karakterinin Yalı Çapkını'na konuk olma sebebi ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan yeni bölüm senaryosuna göre; Ferit Korhan, Ömer'den Pelin ile imam nikahlarını kıymasını isteyecek. Ömer'in cevabı bilinmezken, Ferit ile Seyran'ın bu sebeple boşanma noktasına geleceği öğrenildi.



7

Ömer dizisinden ilk fragman geldi

Ömer dizisinden ilk fragman geldi

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı Ömer dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Shitsel dizisi ise bir haham ve ailesinin hayatını konu alan bir yapım. Kudüs'ün Ortodoks mahallerinin birisinde yaşayan ailenin yaşamındaki çarpıklıkları, içsel çelişkileri ve aşkı anlatıyor. Dün yayınlanan fragmandaki ezan sahnesi olay oldu. Genç oyuncu Selahattin Paşalı’nın ezan okuduğu fragman kısa sürede binlerce izlenme aldı.



8



9



10



11

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr