Seksenler Dizisinde Mikser Melahat Karakterini Canlandıran Oyuncu Kimdir?

TRT 1'in sevilen günlük dizisi Seksenler, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilgi ile takip edilen yapımlardan biridir. Seksenler dizisinde Mikser Melahat karakterini canlandıran Özlem Tokaslan'ın kim olduğu merak edilmektedir. Özlem Tokaslan kimdir?

17.03.2021-17:46 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-17:46) Seksenler Dizisinde Mikser Melahat Karakterini Canlandıran Oyuncu Kimdir?

Seksenler dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Erkenci Kuş ve No:309 dizileri ile sevilen Özlem Tokaslan, şimdi ise, Seksenler dizisi ile ekranlara dönüyor. 

SEKSENLER DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Seksenler dizisinin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

ÖZLEM TOKASLAN KİMDİR? 

Özlem Tokaslan, 13 Kasım 1973 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Pek çok dizi ve filmde rol alan Tokaslan, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculu Ana Sanat Dalı Bölümünden mezun olmuştur. Seksekler dizisinde oynayan elahat karakterini oynayan kişi Özlem Tokaslan’dır. Tokaslan, seksenler, Ufak Tefek Cinayetler, NO:309, Dedemin Fişi, Güzel Köylü, Yabancı, Dila Hanım, Zehirli Karmaşık, Ömre Bedel ve Hakkını helal et gibi yapımlarda oynadı.

ÖZLEM TOKASLAN DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Ufak Tefek Cinayetler

NO:309

Dedemin Fişi

Güzel Köylü

Yabancı

Dila Hanım 

Zehirli Karmaşık

Ömre Bedel

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal