Şehit Ömer Halisdemir’in anısına büyük saygısızlık

15 Temmuz’da hain kalkışma girişiminde kahramanca şehit düşen Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’in Kurucu Başkanı olduğu Vatan Yıldızları Vakfı'nın Ankara Gölbaşı'nda yer alan binası Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından boşaltıldı.

11.03.2023-11:24 - (Son Güncelleme: 11.03.2023-17:48) Şehit Ömer Halisdemir’in anısına büyük saygısızlık

15 Temmuz’da hain kalkışma girişiminde kahramanca şehit düşen Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’in Kurucu Başkanı olduğu Vatan Yıldızları Vakfı'nın Ankara Gölbaşı'nda yer alan binası Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından boşaltıldı. Şehit Ömer Halisdemir'in anısı içinde kurulan ve birçok şehit ve gazinin hatırasını barındıran vakıfa ABB’den boşaltma kararı geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2 yıl kira bedelsiz sözü verilmesine rağmen 209 bin liralık icra işlemini başlattı.

Başkan Erdoğan bize bakar

Sabah'ta yer alan habere göre, Soner Halisdemir, "ABB'nin samimiyetsizliği, kötü zihniyeti ortaya çıktı" dedi. "Vatan bana minnettar ama koca Ankara'da bu kadarcık yeri çok görüyor" diyen Halisdemir, "Yakında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi arar ve daha güzel bir yer tahsis eder. Bunların sahte Atatürkçülüğüne kalmadık" ifadelerini kullandı.

Vakıf binası boşaltıldı

Sabah'ın haberine göre, 2020'de Ankara Gölbaşı'nda vakıf için yer tutarken ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın "Başımızın üstünde yeriniz var" diyerek 2 yıl kira almama sözü verdiğini söyleyen Halisdemir, "Vakfın genel sekreteri kadın bir çalışanımız anahtar almaya gittiğinde, formaliteden olduğunu söyleyip kandırarak, dalavereyle kefaletini alıp senet imzalattılar. Aradan bir ay geçtikten sonra bize birikmiş kira borcu çıkardılar" dedi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal