26.12.2023-09:03 (Son Güncelleme:26.12.2023-09:41)


1

Oyuncu Hande Erçel geçtiğimiz günlerde kış tatilinden pozlarını paylaşınca sosyal medyada tepki çekti. 12 askerimizin şehit olması gündemdeyken bu tavrı eleştirilen ve gündem olan Erçel tepkilerden çekinmeyerek bu kez de Noel paylaşımı yapınca Twitter'da en çok konuşulan isimler arasına girdi.



2

Oynadığı Bambaşka Biri dizisi final yapan Hande Erçel lüks tatillerine devam ediyor. Zengin iş adamı Hakan Sabancı ile devam eden aşklarıyla adından söz ettiren Erçel kış tatilinden pozlarıyla gündeme gelmişti.



3

Pençe-Kilit Harekatı’nda 12 askerimizin şehit olması sonrası Erçel'den bu pozlar gelince sosyal medyada tepki yağmuruna tutulmuştu. Ancak oyuncu bu eleştirilerden hiç de çekinmedi.



4

Hande Erçel bu sefer Noel paylaşımı yaparak "Bugün itibarıyla yeni yıl enerjisi başlamıştır. Sev, yaşa, şükret" notuyla sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu ve tepki çekti.



5

Hande Erçel'in paylaşımına "Şükret temalarınızdan bıktık 12 eve ateş düştü", "Çok şuursuz", "Yanlış zaman yanlış paylaşım" yorumları geldi.



6



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr