Şehit Cenazesindeki Tavrıyla Tepki Çeken Aylin Cesur’a Partisinden Destek

İdlib’de rejim güçlerinin hain saldırısında şehit düşen Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in cenazesinde cemaatin önünde fotoğraf çektiren İYİ Partili vekil Aylin Cesur tepki çekmişti. Cesur’a partisinden destek geldi.

04.03.2020-10:02 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-10:22)

İdlib’de Esed rejiminin hain saldırısında şehit düşen Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin, pazar günü Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yapılan törenin ardından toprağa verildi.

Şehit Piyade Yüzbaşı Süleyman Şahin’in, Afyonkarahisar İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun kıldırdğı cenaze namazı sırasında İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, cenaze namazı kılanların önüne geçerek tek başına ilk önce namaz kılıyormuş gibi poz verdi ve daha sonra da ellerini açıp cemaatle birlikte dua etti ve bu görüntüleri danışmanına çektirdi.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

Aylin Cesur'un şehit cenazesindeki hareketleri ve giyim tarzı büyük tepki çekti. Yaşanan bu olay sonrası uzun bir süre açıklama yapmayan Cesur'a kendi partisinin vekilinden destek geldi.

"KENARDA DURMASI İÇİN Mİ MİLLETVEKİLİ YAPMIŞTINIZ"

İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, "Isparta Milletvekilimiz Aylin Cesur’un namaz sonrası, protokole girerek, başını kapatarak dua etmesinin neresi yanlış? Kadın olması mı? Efendim beyaz ve şık giyinmiş! Dinen hükmü biliyor musunuz? Bu saldırıyı doğru ve adil bulmuyorum. Kenarda durması için mi milletvekili yapmıştınız?" sözleriyle Cesur’un hareketlerini şehit cenazesine saygısızlık olarak niteleyen kişilere karşı Aylin Cesur’u savundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal