Seher Akkoyun kimdir? Seher Akkoyun bulundu mu, öldü mü, nasıl öldü?

26 Mart tarihinde İstanbul'da kaybolan ve hem polis hem de yakınları tarafından aranan 26 yaşındaki genç kadın Seher Akkoyun'un ölü bulunmasının ardından insanlar merakla detayları araştırıyor. İşte Seher Akkoyun'un ölü bulunması ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

31.03.2022-00:58 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-00:58) Seher Akkoyun kimdir? Seher Akkoyun bulundu mu, öldü mü, nasıl öldü?

Seher Akkoyun 26 Mart günü Eyüpsultan ilçesinden kayboldu. 4 gün süren aramaların ardından ise genç kadının cesedinin Kağıthane'de bulunan bir kafede bulunduğu açıklandı. Peki Seher Akkoyun'un ölüm sebebi belirlendi mi? Olay ile ilgili detaylar nelerdir? Merak eden insanlar için tüm detayları haberimizde derledik.

Seher Akkoyun Ölü Buludu

Seher Akkoyun ölü bulundu

26 Mart günü evden çıkıp bir daha dönmeyince Seher Akkoyun'un ailesi polis ekiplerine haber verdi ve yakınlarının ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği olay ile ilgili çalışma başlattı. Genç kadının gözükebileceği tüm güvenlik kameraları incelendi ve bugün akşam saatlerinde genç kadının Kağıthane'de bulunan bir iş hanına girdiği tespit edildi. Han içinde bulunan bir kafeteryaya giriş yapan genç kadın tuvalete yöneldikten sonra bir daha dışarı çıkmadı. Bir süre geçtikten sonra temizlik için tuvalete giden kafe çalışanları kapının kilitli olduğunu fark etti ve içeri girdiklerinde genç kadının cesediyle karşılaştı. Çalışanlar polis ekiplerine haber verdi ve çalışmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ile Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri geldi. Sağlık ekipleri durumu kontrol etti fakat genç kadının öldüğü tespit edildi. Genç kadının yanında ise dikkat çeken bir ayrıntı fark edildi ve cesedinin yanında bir şırınga bulundu. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir çalışma yapmaya başladı ve genç kadının kesin ölüm sebebini belirleyebilme amacıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna ceset götürüldü. Olay ile ilgili incelemeler devam ediyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal