Sefirin Kızı Uraz Kaygılaroğlu Ayrıldı mı?

Star TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Sefirin Kızı dün akşam duygusal bir bölümle ekranlara geldi. Dizide Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı'ndan ayrıldı mı? Sefirin Kızı Uraz Kaygılaroğlu ayrıldı mı? Uraz Kaygılaroğlu diziden neden ayrıldı?

26.01.2021-08:58 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-08:58) Sefirin Kızı Uraz Kaygılaroğlu Ayrıldı mı?

Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı'ndan Neslihan Atagül'ün hastalığı nedeniyle diziden ayrılması kadroda yaprak dökümünü yaşattı. Neslihan Atagül'den sonra bu kez de Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılıyor. Peki, Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı dizisinden neden ayrıldı?

URAZ KAYGILAROĞLU DİZİDEN AYRILDI MI?

Uraz Kaygılaroğlu'nun yaklaşık 2 ay sonra Sefirin Kızı dizisinden ayrılacağı haberi ortalıkta dolaşıyordu. Ancak dizide yepyeni bir hikaye başlayacağı için planlanan ayrılık biraz daha öne çekildi. Gediz Işıklı karakterine hayat veren Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde geçirdiği kaza sonucu öldü. Böylelikle Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisine veda etmiş oldu. 

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 yılında doğdu. Oyuncu Kaygılaroğlu aslen Balıkesirli. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. 2011 yayınlanan 'Pis Yedili' dizisinde oynadığı Can rolüyle tanınmıştır. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Erdem Bayazıt rolüne hayat vermiştir. 

Türkiye'de ve Azerbaycan'da popüler olan 'Baba Candır' dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırmıştır. 2014 yılında Melis İşiten ile dünya evine girmiş, evliliklerinden iki sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada dünyaya gelmiştir. Sevilen çift 2019 yılında yaz aylarında boşandı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal