10.04.2024-15:33 (Son Güncelleme:10.04.2024-15:33)


1

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, bir süredir ATV'de yayınlanan Ateş Kuşları dizisinin başrollerinden ünlü oyuncu İlayda Alişan'la ilişki yaşıyor.



2

İlişkilerini bir süre gizli yaşayan İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, artık aşklarını gizleme gereği duymuyor. Ünlü çift bayram tatilinde İtalya'yı tercih etti.



3

Ünlü çift de aşk pozlarını sosyal medyada paylaştı.



4

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve İlayda Alişan, bir süredir gözlerden uzak bir beraberlik yaşıyorlar. Bir süre ilişkilerini gizleyen çift, artık aşklarını saklama gereği duymuyor.



5

Bayram tatilini birlikte geçiren ünlü çift, İtalya'yı tercih etmişti. Como Gölü'ne giden çiftin paylaşımları da beğeni topladı.



6

Ünlü çiftin tatilde aşk pozları da ilgi topladı. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve İlayda Alişan, bir süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor. Bir süre ilişkilerini gizleyen çift, artık aşklarını saklamıyor. Sosyal medyayı sık kullanan çift, sık sık birlikte paylaşımlarda bulunuyor.



7

Ünlü çift, bu kez de eğlenceli aşk pozunu paylaştı. Magazin gündemi bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve İlayda Alişan'ın gizli aşkıyla çalkalandı. Birliktelik kısa sürede resmiyete döküldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr