Seda Sayan’ın gelinliğini kim dikti?

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in bir süre önce evlilik kararı almalarının ardından 24 Nisan Pazar akşamı evliliklerini duyurdular. Normalde Mayıs ayında Prag'da gerçekleştirilmesi düşünülen evlilik merasiminin vizede yaşanan problemlerden ötürü olmadı. Dün gerçekleşen nikah töreninde gelinliği ile dikkat çeken Seda Sayan'ın gelinliğini kimin dikti ise merak konusu oldu. Peki, Seda Sayan'ın gelinliğini kim dikti? İşte merak edilenler...

25.04.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-12:34) Seda Sayan’ın gelinliğini kim dikti?

Bir süredir gündemden düşmeyen Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, geçtiğimiz akşam dünya evine girdi. Normalde Mayıs ayında gerçekleştirilmesi beklenen nikah töreninin, vize işlemlerinde yaşanan problemlerden dolayı olmayışıyla çift, 24 Nisan akşamı sürpriz bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

İstanbul, Swiss Otel The Bosphourus‘da Beşiktaş Belediyesi Nikah Daire Başkanı Osman Kurtoğlu‘nun katılımıyla çiftin nikah törenleri gerçekleştirildi. 7'nci kez evlenen Seda Sayan'ın ise gelinliği kimin tarafından dikildiği ise merak konusu oldu.

Seda Sayan’ın gelinliğini kim dikti?

24 Nisan akşamında dünya evine giren Seda Sayan ve Çağlar Ökten çiftinin gelinlik ve damatlıklarının kim tarafından dikildiği merak ediliyor. Seda Sayan’ın gelinliği Gülşah Saraçoğlu tarafından dikilirken, Çağlar Ökten’in damatlığı ise Tolga Çam tarafından dikilmiştir.

Seda Sayan'ın gelinliğini kim dikti

Seda Sayan kaç yaşında?

Çağlar Ökten ile evliliklerinin gerçekleşeceği gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan'ın kaç yaşında olduğu merak ediliyor. 1962 yılının Aralık ayının 30'unda dünyaya gelen Seda Sayan, 59 yaşındadır.

Çağlar Ökten kaç yaşında?

Seda Sayan ile isminin duyulmasının ardından magazin dünyasında ismi sıkça geçmeye başlayan Çağlar Ökten'in kaç yaşında olduğu ve çocuk sahibi olup olmadığı merak ediliyor.

1987 yılında Mersin, Tarsus'da doğan isim şu an 35 yaşındadır. Bir kere evlilik yapan Ökten'in bu evliliğinden Artur isminde bir oğlu vardır.

Seda Sayan kaç kere evlendi?

1987 yılında Sarıyerli futbolcu olan Rıdvan Kılıç ile gizli bir evlilik gerçekleştiren Seda Sayan'ın bu evliliği altı ay sürdü. Boşanmalarının ardından 1990 yılında Beşiktaş’ın eski futbolcularından olan Sinan Engin ile ikinci evliliğini gerçekleştirdi. Bu evliliğinden Oğulcan isminde bir oğlu dünyaya geldi. 5 yıl süren bu evliliğin bitmesinin ardından Seda Sayan, kurye Soner Yapcacık'la 1998 yılında sürpriz bir evlilik gerçekleştirdi. 1999 yılının Ocak ayında ise bitti.

Tuncay Kıratlı ile 2000 yılında nikah masasına oturan Seda Sayan, 2001 yılında boşandı. Daha sonra 5. evliliğini Gökhan Şükür'le gerçekleştirdi. Bu evlilikte boşanmayla bitti. Bir dönem Mahsun Kırmızıgül ile 3 senelik bir birliktelik yaşadı. Fakat bu birliktelik evlilikle sonuçlanmadı.

Nihat Doğan'la da ismi anılan Seda Sayan'ın 6. ve son evliliği Onur Şan ile oldu. Bu evlilik de ayrılıkla sonuçlandı.

Çağlar Ökten kimdir?

Bir süredir ismi Seda Sayan'ınkinin yanında sıklıkla anılan Çağlar Ökten'in kim olduğu merak ediliyor. 24 Nisan akşamı Seda Sayan ile dünya evine giren isim 1987'de Mersin'in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarında müzikle haşır neşir olan Ökten, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur.

Günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdüren Ökten, Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal