Ünlü şarkıcı Seda Sayan, müzikteki uzun süren sessizliğini bozdu. Seda Sayan Türkiye'nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan'ın 'Aranjör' adını verdiği albümü öncesi sözü ve müziğinde Sezen Aksu imzası olan 'Gel Günaha Girelim şarkısı ile kendini tekrar gösterdi.
Seda Sayan’ın seslendirdiği 'Gel Günaha Girelim' şarkısının söz ve müziğini Sezen Aksu ve Soner Çınar yaptı. Şarkının prodüktör ve aranjörü ise Alper Atakan. Usta ekip ile sessizliğini bozan şarkıcı Seda Sayan, uzun bir aradan sonra sevenleriyle bu şarkı ile buluşacak. Seda Sayan, yıllar önce Emel Müftüoğlu'nun seslendirdiği şarkı ile dinleyicilerinden tam not almıştı.
Sayan’ın seslendirdiği bu şarkı için sosyal medyada 'Çağ atlatılmış' yorumları yapıldı. Seda Sayan, ünlü yönetmen Erkan Nas'ın kamerasının karşısına Bilal Çelik ile geçti. Ünlü şarkıcı yeni projesi için fotoğrafçı Safa Gülsoy'un objektifine de birbirinden iddialı pozlar verdi. Ünlü şarkıcı Seda Sayan klibinde oldukça hareketli ve enerjik.