Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin düğüne katıldı mı?

Seda Sayan'ın evleneceği haberleri uzun süredir gündemde yer alıyordu. Özelikle de 7'nci evliliğini gerçekleştireceği üzerine magazin gündeminden de düşmeyen Seda Sayan'ın ne zaman evlendiği merak ediliyor. Aynı zamanda 7'nci evlilik merasimine oğlu, Oğulcan Engin'in katılıp katılmadığı da merak ediliyor. Peki, Oğulcan Engin düğüne katıldı mı? Seda Sayan ne zaman evlendi? İşte detaylar...

25.04.2022-12:21 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-12:21) Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin düğüne katıldı mı?

Magazin gündemine 7'nci evliliğini gerçekleştireceği üzerine sıklıkla yer alan Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile olacak evliliği konuşuluyordu. Çiftin evlendiği haberlerinin çıkması üzerine bu defa da düğüne Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in katılım gösterip göstermediği merak konusu oldu.

Seda Sayan ve Çağlar Ökten ne zaman evlendi?

Seda Sayan, 7'nci evliliğini 24 Nisan Pazar akşamı Swiss Otel The Bosphourus'ta Çağlar Ökten ile gerçekleştirdi. 7'nci kez gelinlik giyen sanatçının gelinliği ise Gülşah Saraçoğlu tarafından yapıldı.

Seda Sayan-Çağlar Ökten nikah töreni

Seda Sayan'ın nikah şahitleri Safiye Soyman ile Esra Özmen olurken; Çağlar Ökten'in nikah şahitliğini ise Faik Öztürk ile Fuat Özdolgun yaptı.

Oğulcan Engin düğüne katıldı mı?

En çok merak edilen konular arasında yer alan Oğulcan Engin'in düğüne katılım gösterip göstermediği oldu. Sinan Engin ile evliliklerinden dünyaya gelen Oğulcan Engin'in, Seda Sayan'ın gerçekleştireceği bu evliliğe karşı olduğu konuşuluyordu. bundan dolayı da Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in gerçekleştirdiği nikah törenine katılıp katılmadığı ise büyük bir kitle tarafından merak konusu oldu. Araştırılmaya devam eden bu üzerine ise Oğulcan Engin'in nikah töreninde olup olmadığı dair bir açıklanma yapılmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal