07.01.2021-10:32 (Son Güncelleme:29.04.2024-10:38)


1

Gelinim Mutfakta yarışmasıyla ekranlara geri dönen ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Sayan, ‘Yeniden evlenir misiniz?’ sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti. Bir daha evlenmeyeceğini söyleyen Sayan, bu kararı neden aldığını açıkladı.



2

Hürriyet'ten Sinem Vural'a konuşan Seda Sayan, evlilikle ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan Sayan, bir daha evlenmeyeceğinin altını çizdi.



3

Ünlü şarkıcı, ‘Seda Sayan denince akla gelen ikinci şey ilişkileri ve evlilikleri olur muhtemelen. Sizin kalbinizi kazanmak zor mu artık? Partnerlerde güven arayışı mı ağır basıyor aşk arayışı mı? Ve tabii ki akıllardaki tek soru, yeniden evlenir misiniz?’ sorusuna şöyle karşılık verdi:



4

‘Benim kalbimi kazanmak zor değil de zaman mı yok diyelim ne diyelim? Öyle bir şey de istemiyorum gibi artık. İhtiyaç da duymuyorum sanki. Biri çıkar gelir bir gün mü diyeyim, yani öyle bir dönemdeyim. İşim gücüm, kolonyalarım, böyle mutlu mutlu gidiyorum’



5

‘Yeniden evlenir miyim? Yok, o defteri kapattım. Artık evlenmem. Olmadı, olduramadım evliliği, çok başarısızım. Yürütemiyorum da zaten. Aman evlenmeyeyim, ne gerek var? 6 kere evlendim de ne oldu?’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr