27.05.2023-14:59 (Son Güncelleme:27.05.2023-15:15)


1

Bir kez daha kaybedeceklerinden emin olan CHP seçime bir gün kala sandık oyunlarına başladılar.



2

Hile hurda yapmadan Başkan Erdoğan karşısında şansı olmadığını bilen Kılıçdaroğlu, sandıklara müdahale ederek seçim sürecine yön vermeye çalışıyor. İşte ifşa olan kirli oyunlar!



3

CHP sandık oyunlarına bugün itibariyle başladı.

CHP sandık oyunlarına bugün itibariyle başladı.

Belli ki bütün pis kozlarını oynayacaklar. Mesela; Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Baydığın beldesinde 6 sandığın başkan ve memur üyeleri CHP nin isteği üzerine hakim Züleyha Sarıcalar tarafından değiştirildi.



4

Memur başkan ve üyeler hakimin talebiyle istifa dilekçesi verdiler ve hiç bir rapor vs olmaksızın sağlık sorunları nedeniyle sandıkların tamamı değiştirdiler. Cumhur İttifakı’nın Yaptığı itirazlar ise ilçe seçimde ve il seçimde reddedilliyor. Konu şimdi YSK’ya taşındı..



5

CHP ve YSK burada neyin denemesini yapıyor?

CHP ve YSK burada neyin denemesini yapıyor?

Bu bölgede oyların nerdeyse tamamı Reis’e geliyor. Sırf bu yüzden operasyon yaptılar ve orada HAKİM olayların tam ortasında. Küçük bir yerde hakim kamikaze dalış yapıyor! Büyük bölgeleri siz düşünün ve sandıklara sahip çıkalım!



6

Bunlar büyük bir operasyona hazırlanıyorlar

Bunlar büyük bir operasyona hazırlanıyorlar

Özellikle SANDIK başındaki arkadaşlar çok dikkatli olmalıyız. Psikolojik baskı ve yahut operasyonel bir durum hissettiğinizde anında yetkilere bildirelim. Gün boyu bizde burada olacağız, GM ile irtibattayız bizede yazabilirsiniz..



7

Herkes oy kullandığı sandığın yakınlarında bulunsun. Gönüllülük esasına dayalı hizmetlere müracaat etsin! Bunların gayeleri seçim güvenliğine gölge düşürmek ve oyları hem ÇALACAKLAR , hemde ÇALINDI algısı oluşturacaklar! Kaynak: Gizli Arşiv Twitter

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR