Seçim anketleri için son tahmin canlı yayında açıklandı: “Kurum önde, Ankara ve İzmir baş başa!”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı bir anlı yayında, yaklaşan seçimlere ilişkin son anket sonuçlarını paylaştı. Şen'in açıklamalarına göre, İstanbul'da AK Parti adayı Murat Kurum'un önde olduğu belirtilirken, Ankara ve İzmir'de ise seçim yarışının oldukça çekişmeli geçtiği vurgulandı.

15.03.2024-10:01 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-10:01) Seçim anketleri için son tahmin canlı yayında açıklandı: “Kurum önde, Ankara ve İzmir baş başa!”

Siyasilerin yoğun çabalarının yanı sıra halkın da adaylara olan desteğinin devam ettiği gözlemleniyor. Özellikle büyükşehirlerde gerçekleştirilen anket çalışmaları, seçim atmosferinin nabzını tutmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı bir canlı yayın programında son anket sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. İstanbul'da, AK Parti'nin adayı Murat Kurum'un önde olduğu belirtilirken, Ankara ve İzmir'de ise sonuçların daha belirsiz olduğu aktarıldı. Şen, İstanbul'un seçimlerinde Murat Kurum'un avantajlı olduğunu ifade ederken, Ankara ve İzmir'de ise rakipler arasındaki farkın oldukça azaldığını dile getirdi. Şen'in açıklamalarına göre, İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçim yarışı oldukça çekişmeli bir hal alıyor. İstanbul'da AK Parti'nin adayı Murat Kurum'un 1 puan önde olduğunu belirten Şen, Ankara ve İzmir'de ise yarışın başa baş geçtiğini ifade etti. Özellikle İstanbul'daki seçimlerde Murat Kurum'un hafif bir avantaja sahip olduğu ve bu durumun seçim sonucunu etkileyebileceği dile getiriliyor. Ankara ve İzmir'de ise adayların arasındaki farkın oldukça azaldığı ve sonuçların belirsiz olduğu belirtiliyor.

Mustafa Şen'in paylaştığı anket sonuçları, siyasi arenada büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, parti liderleri ve adaylar arasındaki yarışın giderek kızıştığı gözlemlenirken, halkın tercihlerinin de seçim sonuçlarını belirlemede kritik bir rol oynayacağı düşünülüyor.


“Ankara ve İzmir baş başa”

Mustafa Şen, anket sonuçlarını canlı yayında değerlendirerek şu ifadelerde bulundu:

“Önümüzdeki haftalarda çok daha yoğun bir seçim sürecine gireceğiz. Seçimler demokrasinin şölenidir, vatandaş kendi iradelerini ortaya koymaktadır. İstanbul'da son durum Murat Kurum. Kurum, 1 puan civarında önde gözüküyor. Ankara'da Turgut Altınok durumu baş başa noktaya getirdi. Altınok mesafeyi kapattı. İzmir'de süreç kolay değil ama oraya doğru gidiyor iş. Hamza Dağ hızla yükseliyor. Epey bir mesafe vardı kapandı, kimse şaşırmasın, Hamza Dağ müthiş gidiyor.”


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal