13.01.2024-11:47 (Son Güncelleme:13.01.2024-12:04)


1

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi 'yüksek kar getirili fon' vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Denizbank'ın eski şube müdürü Seçil Erzan'ın yargılandığı dava geçtiğimiz gün görüldü.



2

Arda Turan, Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu’nun da dahil olduğu birçok futbolcunun karıştığı dolandırıcılık davasında sanık Seçil Erzan, İnci Taneleri dizisindeki bir replik ile savunma yaptı.



3

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan Seçil Erzan ile Ali Yörük'ün tutuklu olduğu 7 sanıklı davanın ikinci duruşması geçtiğimiz gün görüldü. Ana duruşma salonunun yetersiz olmasından dolayı duruşmanın, daha büyük olan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda görülmesine karar verilmişti.



4

Seçil Erzan ile Ali Yörük, tutuklu bulundukları cezaevlerinden jandarma eşliğinde mahkemeye getirildiler.



5

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu birçok futbolcuyla beraber 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün hakim karşısına çıktılar. Erzan kendisini savunurken, son günlerde henüz fragmanıyla bile viral olan İnci Taneleri dizisinden replik kullandı.



6

21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan savunmasında inci Taneleri dizisindeki "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder" repliğini kendisine uyarlayarak savunma yaptı. İfade veren Erzan, "MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder" sözleriyle İnci Taneleri repliğine değindi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR