Scoob film konusu ve oyuncuları

2020 yapımı olan Scoob filmi özellikle çocuklar için tasarlanmıştır ve filmde Birbirinden çok farklı maceralar sunulmuştur. Animasyon ve komedi türü olarak tasarlanan Scoob filminin konusu ve oyuncuları da bu kapsamda merak edilmektedir. Haberimiz devamında Scoob 2020 filmi ile ilgili detaylı bilgiler bulabilirsiniz.

23.06.2022-13:35 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-13:35) Scoob film konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Tony Cervone'nin yaptığı ve senaryosunu da Adam Sztykiel ile Jack Donaldson’ın ortak olarak yazdığı Scoob filmin başrol oyuncuları arasında Frank Welker, Will Forte, Zac Efron yer alıyor.

Scoob filminin konusu

Her sahnesinin eğlence dolu olduğu aksiton ve komedi türü olarak hazırlanan Scoob filmi, hemen herkesin çok sevdiği çizgi film Scooby Doo’nun beya perdeye uyarlanmasıyla ortaya çıkmıştır. Scooby ve Shaggy'nin ilk karşılaşmaları ve tanışmaları sonrasında ömür boyunca süren bir dostluğu devam ettirmelerini anlatan filmde dedektif olmak isteyen Fred, Velma ve Daphne ile güçlerini birleştirerek beraber hareket etmeye odaklanan Scooby ve Shaggy, kısa bir süre sonra ünlü Mystery Inc.'i kurarlar.

Scoob film konusu ve oyuncuları

Başlarına gelen çok sayıda zorlu vakayı kolaylıkla çözen ekip, kariyerlerinin en zorlu gizemi ile karşı karşıya kalmak zorunda kalırlar. Çünkü efsanevi hayalet köpek Cerberus'un dünyaya salınacak olan komplonun haberini almışlardır. Bir an önce harekete geçmek isteyen ekipten Scooby, bu süreç içerisinde kendisinin de bilmediği gizli bir mirası olduğunu öğrenir.

Hanna – Barbera’nın ölümsüz eserinden birisi olan Scooby Doo’da Shaggy ve Scooby Doo’nun tanışmaları, dostlukları ve başlarına gelen ilginç olayların ele alındığı film tam 1 saat 33 dakika sürüyor. Vizyona girdikten sonra çok fazla olumlu yorumlar alan Scoob filminde çocuklar eğlenceli zamanlar yaşadıkları kadar yetişkinler de sıkılmadan izleyebilirler.

Scoob film konusu ve oyuncuları

Scoob filminin oyuncuları

Frank Welker, Will Forte, Zac Efron

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal