Savunma ve Teknoloji Zirvesi Başlıyor

ASELSAN, TUSAŞ, PAVOTEK, FNSS ve HAVELSAN gibi öncü savunma devlerinin katılım sağlayacağı Savunma ve Teknoloji Zirvesi, 12 Kasım’da gerçekleşecek.

12.11.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-10:44) Savunma ve Teknoloji Zirvesi Başlıyor

12 Kasım 2020 Perşembe günü gerçekşecek olan Savunma ve Teknoloji Zirvesi’ne başta Savunma Sanayii Başkanlığı olmak üzere ASELSAN, TUSAŞ, PAVOTEK, FNSS ve HAVELSAN gibi önde gelen savunma sanayi şirketleri katılım gösterecek.

Saat 10.30’da başlayacak olan etkinlik, internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Etkinliğin açılışında Savunma Sanayii Başkanlığı’ndan Dr. Celal Sami Tüfekçi konuşacak.

Etkinlikte sırasıyla; TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, Pavotek Genel Müdür Yardımcısı Ömer Ragıp Özkan, Havelsan Komuta Kontrol ve Savunma Teknolojileri, Arge ve Mühendislik Direktörü Zafer Özkan, Havelsan insan Kaynakları İş Ortaklığı Takım Lideri Burcu Yıldız Bozok, FNSS STA Program Müdürü Kerem Kaplan, FNSS Organizasyonel Gelişim Lideri Çiğdem Fırat ve Aselsan Elektronik ve Yazılım Tasarım Direktörü Zekeriyya Şahin tecrübelerini gençlerle paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal