Satın aldığı araçla dolandırıldığını rüyasında gördü, ekspertizde gerçek olduğu ortaya çıktı!

Bursa’da yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Otomobil pazarından ikinci el otomobil satın alan Talip Çetin, arabasının hasarlı olduğunu rüyasında gördü, ekspertiz raporuyla da rüyasının doğru çıktığını öğrendi.

11.04.2022-14:24 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-14:48)

Bursa’da yaşamına devam eden Talip Çetin, bir süre önce otomobil satın almaya karar verdi. Bu sebeple Nilüfer Oto Pazarı'na giden Talip Çetin, 2010 model bir otomobili beğendi ve araç sahibinden otomobil hakkında bazı bilgiler aldı. Çetin'in ortaya attığı iddiaya göre araç sahibi B.U. kendisine 2 sene önce aldığı ekspertiz raporunu sundu ve aracın 1 parça değişeni, güneş yanığı olduğu için de tamamen boyandığını belirtti. Söz konusu bilgilerin üzerine Çetin, aracın satıcısıyla 102 bin 500 liraya anlaştı. Satın alma işleminin ardından rüyasında aracın tavanının ekleme olduğunu ve arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini gören Çetin, hemen otomobil ekspertizine gitti. Otomobilin toplamda 1 değil 6 parçasının değiştiğini ve tavanın başka bir araçtan ekleme olduğunu öğrenen Çetin, neye uğradığını şaşırdı.

Satın aldığı araçla dolandırıldığını rüyasında gördü, ekspertizde gerçek olduğu ortaya çıktı!

Bana ekspertiz raporunu gösterdi

Talip Çetin, aracı satın aldığı kişinin kendisine ekspertiz raporlarını gösterdiğini belirterek, "Ben 2 hafta önce 2010 model olan aracı Nilüfer Oto Pazarı'ndan satıcının sözüne güvenerek aldım. Bu aracın sahibi bana ekspertiz raporlarını gösterdi ve sadece değişenin sağ arka kapı olduğunu söyledi. Daha sonra test sürüşü gerçekleştirdik. Her şey hoşumuza gidince 102 bin 500 liraya anlaştık. Normalde 2010 model bir aracın herhangi bir kapısı açık olduğunda ikaz lambası yanar fakat benim aracım ön kapılar açıkken bu ikazı vermiyor. 2 gündür üst üste rüyalarımda sürekli benimle, nasıl? parçaları güzel ekledik mi? gibi cümlelerle dalga geçildiğini gördüm. Ben de bunun üzerine aracımı bugün ekspertize getirdim. Aracın değişmeyen tek parçası sahibiymiş" dedi.

Satın aldığı araçla dolandırıldığını rüyasında gördü, ekspertizde gerçek olduğu ortaya çıktı!

Ya sen yaptıysan?

Daha sonra telefonla aracı satın aldığı B.U.'yu arayan Çetin, bir şok daha yaşadı. Denilen şekilde bir kaza olmadığını söyleyen B.U., “10 gün önce aldığın arabayı o hale senin getirmediğin ne malum” cevabını alan Çetin, adeta şoka uğradı.

Talip Çetin, söz konusu gelişme hakkında yasal işlemler yürüteceğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal