Saruhan Hünel: Fenomenlerden Oyuncu Olmaz

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Saruhan Hünel, sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmalarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Hünel, ‘Sosyal medya fenomenlerinden oyuncu olmaz’ dedi.

25.01.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-11:11) Saruhan Hünel: Fenomenlerden Oyuncu Olmaz

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, geride bıraktığımız gün Bebek’te kameralara yansıdı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hünel, samimi açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; doktor kontrolünden dolayı dışarıda olduğunu dile getiren oyuncu, koronavirüs nedeniyle ekim ayında yaşamını yitiren babası Fevzi Hünel için baş sağlığı dileyen muhabirlere ‘Belki 1-2 ay daha dayanabilseydi, aşılama programına dahil olup kurtulacaktı... Bu yaşananların hepsi Allah'ın takdiri’ şeklinde karşılık verdi. 

Yeni projeleri hakkında da konuşan Saruhan Hünel, dijital platformlarda yayınlanacak olan üç proje ile görüştüğünü söyledi. Ünlü oyuncu, ‘Hangisi olur bilmem ama yakın zamanda tekrardan kamera karşısında olacağım. Benim için televizyonda, dijital platformlarda fark etmiyor. Yeni geldi, 18 saat çalıştım. Ben çalışmaya ibadet olarak bakıyorum’ ifadelerini kullandı.

‘ARTIK DERS ÇIKARSINLAR İSTİYORUM’

Ünlü oyuncu, sosyal medya fenomenlerinin dizi ve sinema projelerinde yer almasıyla ilgili ise şöyle konuştu: ‘Siz gider sosyal medya fenomenlerinden oyuncu çıkarmaya çalışıp, takipçi sayıları kadar izlenmeyi beklerseniz böyle yaptığınız işlerle beraber ortada kalırsınız. Artık bu işlerden ders çıkarsınlar istiyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal