Sarp Levendoğlu ve Naz Çağla Irmak'tan Aşk Pozu!

Naz Çağla Irmak Şimdilerde ise aşk hayatı ile şaşırttı. Genç oyuncu Sarp Leventoğlu ile aşk yaşıyor! Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu'nun birlikte son paylaşımları aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

31.08.2021-16:37 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-16:37)

Geçtiğimiz günlerde Kanser savaşçısı Neslican Tay'ın hayatını konu alan filmin başrolu Naz Çağla Irmak'ın başrol olduğu sinema filminin fragmanı yayınlanmıştı.

Naz Çağla Irmak bu proje için saçlarını hiç düşünmeden sıfıra vurdurmuştu. Oyuncunun rolü için yapmış olduğu fedakarlık, büyük takdir toplamıştı.

SARP LEVENDOĞLU'NDAN AŞK PAYLAŞIMI!

Naz Çağla Irmak Şimdilerde ise aşk hayatı ile şaşırttı. Genç oyuncu Sarp Leventoğlu ile aşk yaşıyor!  Naz Çağla Irmak ve Sarp Levendoğlu'nun birlikte  son paylaşımları aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

Geçtiğimiz gün bir araya gelen çift Naz Çağla Irmak ve  Sarp Levendoğlu pozlarını Instagram hesabından yayınlayarak, aşklarını gözler önüne serdi. Samimi ve cana yakın halleri ile dikkat çeken aşıkların bir hayli mutlu olduğu da gözlerden kaçmadı.

Sarp Levendoğlu evlendiği oyuncu ve aynı dizideki rol arkadaşı Birce Akalay ile 2016'da boşanmıştı. Sarp Levendoğlu ayrılık sonrası bugün vefat eden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy ile ilişki yaşamaya başlamışı. İlişkileri yaklaşık 4 yıl sürmüştü 6 ay önce ise ayrılmışlardı. 

Sarp Levendoğlu 1981 doğumlu Oyuncu sevgilisi Naz Çağla Irmak ise 1997 doğumludur.

Oyuncu, ayrılığın ardından Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy'la aşk yaşamaya başlamıştı. Yaklaşık dört yıl aşk yaşayan ikili, altı ay önce ayrılık kararı almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal