14.01.2021-11:05 (Son Güncelleme:19.05.2024-01:23)


1

Kerem Bürsin ile Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşlarıyla çektirdikleri fotoğrafta verdikleri samimi pozla gündem olmuştu. Dizi oyuncuları, yeni bir fotoğraf çekildi ve söz konusu görselde Kerem Bürsin ile Sarp Bozkurt’un verdiği poz çok konuşuldu. Bozkurt, sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak durumu ti’ye aldı.



2

Sen Çal Kapımı oyuncuları birlikte selfie çektirdi. Toplu fotoğrafta Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in verdiği samimi poz aşk iddialarını tekrar gündeme getirdi.



3

Olay yaratan görüntünün ardından yeni bir fotoğraf çekilen oyunculardan Kerem Bürsin ile Sarp Bozkurt, verdikleri samimi pozla hayranlarını güldürdü.



4

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Sarp Bozkurt, şu ifadeleri kullandı: ‘Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem'le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler’



5

Anıl İlter ‘Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar’ yorumunu yaparken Kerem Bürsin ‘Sadece ama sadece arkadaşız’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr