Şarkılar Bizi Söyler Bedia Akartürk kimdir? Bedia Akartürk kaç yaşında, nerelidir? Bedia Akartürk hakkında bilgiler

Şarkılar Bizi Söyler Programına konuk olan Bedia Akartürk kim? Akartürk nereli? Bedia Akartürk evli mi? Soruları sosyal medya üzerinden araştırılmaya başlandı. Bedia Akartürk hakkında tüm merak edilenlere haberimizde sizler için yer verdik.

02.04.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-17:17) Şarkılar Bizi Söyler Bedia Akartürk kimdir? Bedia Akartürk kaç yaşında, nerelidir? Bedia Akartürk hakkında bilgiler

Kanal D ekranlarında Sibel Can ve Hakan Altuğ' un sunuculuğunu yaptığı programın bu haftanın konuğu olan Bedia Akartürk merak konusu oldu. Cumartesi günleri yeni bölümüyle müzik severleri ile buluşan Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta Türk Halk Müziği gecesi yaşanacak. Yıllar geçsede sesinden ve kişiliğinden hiç bir şey kaybetmemiş olan Bedia Akartürk kimdir? Bedia Akartürk hakkında işte tüm merak edilenler. 

Bedia Akartürk kim?

1941 yılı doğumlu olan Bedia, İzmir'e bağlı olan Ödemişte dünyaya gelmiştir. Ailenin tek çocuğu olan Bedia Akartürk sanat kariyerine doğduğu yerde İzmir' in Ödemiş ilçesinde başlamıştır. 9 yıl boyunca İzmir radyosunda çalışan Bedia Akartürk sonrasında Ankara radyosuna geçip müzik çalışmalarına buradan devam etmiştir. Buradan da emekli olmuştur. 

Hayatı boyunca bir çok konserler vermiş bunların yanı sıra da çokça ödül almıştır.

İzmir' in Ödemiş ilçesinde Bedia Akartürk adına bir müze açılmış ve bu müzede de aldığı ödüllere giydiği sahne kıyafetlerine ve resimlerine yer verilmiştir. Bedia Akartürk sanat müzesini Ödemiş' te ziyaret edebilir ve buradan Bedia Akartürk hakkında bir çok bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Bedia Akartürk kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal