Şarkılar Bizi Söyler 5 Mart 2022 yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D’de yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in 5 Mart 2022 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünün konukları belli oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler 5 Mart 2022 yeni bölüm konukları kimler? Yanıtı haberimizde...

02.03.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-20:30) Şarkılar Bizi Söyler 5 Mart 2022 yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D’de yayınlanan sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Her Cumartesi akşamı seyirciler karşısına çıkan ve izleyenleri müzik ile eğlenceye doyuran Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümünde hangi isimlerin yer alacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Her hafta farklı bir sanatçının şarkılarının yer aldığı programın yeni bölümün konuklarını öğrenmek isteyen izleyiciler arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.

Şarkılar Bizi Söyler Yeni Bölüm Konukları Kimler Olacak?

Yapımcılık görevini PH Yapım ve Poll Production şirketlerinin paylaştığı, sunuculuk görevini ise Sibel Can ile Hakan Altun ikilisinin gerçekleştirdiği Şarkılar Bizi Söyler programın yeni bölümünde ‘’Gazino Gecesi’’ konsepti yapılacak. Sevilen programın yeni bölümünde İrem Derici, Cem Belevi, Nilgün Belgün, Abdullah Şahin, Kamuran Akkor konuk olarak yer alacak. Bu isimlere programın müzisyeni Hüsnü Şenlendirici klanetiyle eşlik edecek.

Şarkılar Bizi Söyler

Şarkılar Bizi Söyler Yeni Bölüm Ne Zaman?

Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümü 5 Mart 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal