Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs yeni bölüm konukları belli oldu

Kanal D’nin sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünün konukları belli oldu. İşte Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları...

20.05.2022-16:09 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-16:09) Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs yeni bölüm konukları belli oldu

Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin yaptığı Kanal D ekranlarının sevilen eğlence ve müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in yayın hayatı başarılı bir şekilde devam ediyor. Her hafta Cumartesi akşamlarını müzik ve eğlence ziyafetine çeviren programda birbirinden önemli konuklar yer alıyor. Yapımcılığını Poll Production’ın üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler’in 21 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünün konukları an itibariyle belli oldu. İzleyenler Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konuklarını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs yeni bölüm konukları belli oldu

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin başarılı sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs yeni bölüm konukları belli oldu. Her yeni bölümünde farklı isimleri konuk eden programın bu haftaki yeni bölümünde "Uzun Yol Şarkıları" konsepti kapsamında Sinan Özen, Hamdi Alkan ve Oya Başar gibi önemli isimler konuk olarak kendilerini ekranlarda gösterecek.

Şarkılar Bizi Söyler Yeni Bölüm

Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal