Şarkıcı Ebru Polat derin göğüs dekolteli cesur pozuyla yaktı geçti

Sahnede ve günlük hayatta seçtiği cesur parçalarla gündeme gelen Ebru Polat yine çok konuşulacak bir kıyafet tercih etti. Göğüs dekolteli pozunu sosyal medya hesabından paylaşan güzel şarkıcı sosyal medyayı adeta salladı. İşte Ebru Polat'ın çok konuşulan o kıyafeti...

08.05.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 08.05.2022-15:02) Şarkıcı Ebru Polat derin göğüs dekolteli cesur pozuyla yaktı geçti

Güzelliği kadar cesur pozlarıyla da adından söz ettiren Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla yine farkını ortaya koydu. Sosyal medyada oldukça aktif olan şarkıcı, yoğun göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Ebru Polat'ın bu dekoltesi çok konuşulacak!

Güzel şarkıcı, derin göğüs dekoltesi olan elbisesini giyerek ayna karşısına geçti ve çektiği pozunu sosyal medyada yayınladı. Giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı, yeni pozuyla yine cesurluğunu ortaya koydu.

 ebru polat göğüs dekolteli paylaşımı

Instagram hesabında 2,8 milyon takipçiye sahip olan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde takipçileri ile soru cevap etkinliği düzenleyerek en çılgın anısını anlatmış ve herkesi şaşırtmıştı.

Okuduğu okulu soydu!

Takipçisinden gelen "Lise döneminde yaptığın en büyük çılgınlık neydi?" sorusuna, "Lise zamanı değildi ama ilkokul zamanımda okulu soyduk. 2 kız arkadaşım ile beraber yaptık. Tabi yakalanarak ceza aldık" cevabını vererek hayranlarını şaşırttı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal