Sarıyer’de çöp kamyonu İETT otobüsüne çarptı: Ağır yaralılar var!

42 Numaralı İETT otobüsünde bu sabah bir kaza meydana geldi. Yaralıların olduğu öğrenilen feci kazada, istikamet ise Sarıyer’di. Durakta araca yetişmeye çalışan bir vatandaş için yavaşlayan İETT otobüsüne, arkadan gelen çöp kamyonu çarptı. Kamyonda bulunan 2'si ağır olmak üzere toplamda 3 işçinin yaralandığı öğrenildi.

19.02.2024-13:10 - (Son Güncelleme: 19.02.2024-18:12) Sarıyer’de çöp kamyonu İETT otobüsüne çarptı: Ağır yaralılar var!

Ulaşılan bilgiye göre kaza saat 08.00 sıralarında Sarıyer Adnan Kahveci Caddesi üzerinde meydana geldi. Necdet Karadağ yönetimindeki İETT otobüsü, Dedeman otobüs durağından yolcu alıp seyir haline geçti. İETT otobüsü, araca yetişmeye çalışan yolcu için yavaşladığı sırada Sarıyer Belediyesine ait Selim Sırrı Tüfekçi yönetimindeki çöp kamyonu, içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsüyne sert bir şekilde çarpıştı. İETT otobüsü savrulurken, otobüsün içinde bulunan yolcular ise büyük panik yaşadı.

Sarıyer'de İETT otobüsü kazası 42 hat

Kazada yaralananlar var!

Çöp kamyonetinde bulunan Barkın Temetaş ve Metin Oktay Kıraç araç içinde sıkıştı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi araçta sıkışan iki kişiyi yoğun çalışmanın ardından kurtardı. Barkın Temetaş ve Metin Oktay Kıraç ağır şekilde yaralandığı öğrenilirken, şoför Tüfekçi'nin ise hafif şekilde yaralandığı belirtildi. 2'si ağır olmak üzere 3 yaralı belediye işçisinin olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazanın yaşandığı cadde ise tek yönlü trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçların olay yerinden çekilmesinin ardından cadde trafiğe tekrar açıldı. Öte yandan kazaya karışan İETT otobüsünün hasar gören kısmının koli bantıyla kaplandığı dikkatten kaçmadı.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal