Sarı Lacivertli Takımın Stoper Gündemi Maksimovic

Tisserand ve Lemos'tan memnun olmayan sarı lacivertli takım, gözünü Napoli ile sözleşmesi sona eren Maksimovic'e gözüne kestirdi.

27.05.2021-10:28 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-10:28) Sarı Lacivertli Takımın Stoper Gündemi Maksimovic

Geçmiş sezonda son düdüğe kadar kovaladığı şampiyonluğu önümüzdeki sezon yakalamak isteyen sarı- lacivertli takım savunmasını güçlendirmek için çalışmalara başladığını duyurdu.

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ

Dikkat çeken isim ise Napoli ile sözleşmesi sona eren Sırp stoper Nikola Maksimovic. Napoli'nin senelik 1.2 milyon euroluk önerisine karşılık olarak 1.7 milyon euro isteyen  ve olumsuz cevap alınca kulüpten ayrılma kararı veren 29 yaşındaki başarılı futbolcuya,  3 yıllık sözleşme teklif edildiği belirtildi.

Milan ve Inter'in de listesinde yer alan tecrübeli stoper düşünmek için belli süre istedi.

HEDEF SZALAI-MAKSIMOVIC

Sarı lacivertli takım Başkanı Ali Koç başkanlığında her transfer döneminde en az bir stoper takviyesi yapan sarı lacivertli takım EURO 2020 sonrasında Attila Szalai için büyük bir teklif gelmemesi hâlinde gelecek sezonki planlaması Szalai-Maksimovic ikilisi doğrultusunda yapıyor.

Özellikle geriden oyun kurma konusundaki yeteneği ile Napoli'ye 25 milyon euro karşılığında Torino'dan transfer ettiği Maksimovic,  öne çıkıyor.

Tecrübeli oyuncu, bu sezon takımı ile beraber 27 maça çıkarken Sırbistan Milli Takımı'nın da dikkat çeken isimlerin arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal