Şantaj Kurbanı Onur Büyüktopçu'dan İlk Açıklama!

Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Koray karakteri ile kısa sürede gönüllere taht kuran başarılı oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu, yakın dostu tarafından özel görüntüleri nedeniyle şantaja uğradı. Büyüktopçu, şantaj olayı hakkında ilk kez konuştu.

18.03.2019-08:46 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-08:52) Şantaj Kurbanı Onur Büyüktopçu'dan İlk Açıklama!

TV8 ekranlarında gündüz kuşağına damgasını vuran Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu, mahrem görüntülerinin yayınlanması ile tehdit edildi ve kendisini tehdit eden kişiye 50 bin TL verdi.

Ünlü sunucu tehdit edilmeye devam edilince savcılığa başvurdu ve şantajı uygulayan kişinin yakın arkadaşlarından biri olduğunu öğrendi.

Kiralık Aşk dizisiyle sevilen Onur Büyüktopçu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile adalete güvendiğini vurguladı.

'TEHDİT-ŞANTAJ OLAYLARINDAN BİRİ BAŞIMA GELDİ'

Büyüktopçu, paylaşımında 'Her gün haberlerde okuyup izlediğimiz birçok insanın başına gelen tehdit-şantaj olaylarından birisi de maalesef benim başıma geldi. Şahsıma ait olduğu iddia edilen verilerin sadece kolay para kazanmak uğruna paylaşılacağı tehdidinde bulunuldu.

'ADALETE SONSUZ GÜVENİYORUM'

Adalete olan sonsuz güvenimle bu tehditlere asla boyun eğmeden hemen şikayette bulundum. Kimseye para göndermediğim gibi şantaja maruz kalan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi hakkımı hukuki yollardan aramak yapılması gerekendi. Sizin de başınıza bu tür tehditler gelirse hemen adalete başvurun, sizi korkutamasınlar, sindiremesinler. Şüphelilerin en kısa sürede cezalandırılacağına inancım tam.' açıklamasında bulundu.

İşte o açıklama;

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal