Şansal Büyüka'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Anastasios Bakasetas Serzenişi!

Ünlü spor yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a kaptırdığı yıldız futbolcunun transferinde yaptığı hataya ilişkin Başkan Ali Koç'u hedef alan çok sert açıklamalarda bulundu.

02.11.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 02.11.2021-17:06)

Trabzonspor'da geldiği günden bu yana harikalar yaratan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, Aytemiz Alanyaspor'dan geçtiğimiz sezon ortasında transfer olmasının ardından sahaya çıktığı 19 karşılaşmada 6 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlayarak oynamıştı.

BAKASETAS TRABZONSPOR FORMASIYLA HARİKALAR YARATIYOR

Spor Toto Süper Lig'de bu sezona ise kaldığı yerden devam ederek fırtına gibi bir başlangıç yapan Anastasios Bakasetas, bu sezon Trabzonspor formasıyla 14 karşılaşmada süre alırken bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen 7 gol ve 3 asistlik bir katkıyla oynayarak takımının namağlup liderliğinde oldukça önemli bir etkide bulunmuştu.

FENERBAHÇE BAKASETAS'I TRABZONSPOR'A KAPTIRDI İDDİASI...

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan önce Aytemiz Alanyaspor'dan Anastasios Bakasetas ile ilgilendiğini iddia eden hatta Yunan oyuncunun sarı lacivertli kulübe gelmeye oldukça istekli olduğunu ancak yaşanılan zaman kaybı nedeniyle Bakasetas'ın daha fazla beklemeden Trabzonspor'a imza attığını iddia eden ünlü spor yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik çok sert açıklamalarda bulundu.

ŞANSAL BÜYÜKA'DAN ALİ KOÇ'A ÇOK SERT ELEŞTİRİ!

Ünlü spor yazarı Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin Anastasios Baksetas transferini gerçekleştirememesi nedeniyle Başkan Ali Koç'a yönelik yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Alanya yenilgisinden sonra Ali Başkan’a, 'Bu kadronun şampiyonluk için yeterli olduğuna inanıyor musunuz?' diye sordular. Sayın Başkan, 'Evet, inanıyorum' dedi. Şaka mı yaptı, gerçekten bu kadronun yeterli olduğuna inanıyor mu? İnanıyorsa; eyvah eyvah... Bakasetas, Alanya forması giyerken de Süper Lig’in en iyi orta saha oyuncusuydu. Bir hafta Fenerbahçe’nin kapısında bekledi. Almadılar... Niye almadılar, hangi kriterleri düşünerek almadılar? Fenerbahçe’de transferi yapanların Bakasetas’ın Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncusu olduğunu bilmeleri gerekmez mi? Buna rağmen nasıl almadılar, nasıl kaçırdılar? ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal