16.04.2022-10:35 (Son Güncelleme:16.04.2022-11:58)


1

46 dolara açık arttırmadan aldığı küçük tablo dünyaca ünlü sanatçı John Constable' a aitti. 46 dolara satın aldığı bu tablonun gerçek değeri ise 390.000 dolar çıktı.



2

Bu şanslı insanlardan biri de Diyarbakır'da yaşayan Yakup Ermiş.



3

Diyarbakır'da yaşayan Yakup Ermiş'in aldığı kömür torbasında tanımlanamayan bir cisim çıktı. Taşın ne olduğunu anlamak için teste gönderen Ermiş aldığı cevapla şoke oldu.



4

Kömür torbasından çıkan taşın göktaşı olduğu öğrenildi.



5

Çin'de yaşayan bir adam bulduğu domuz safra kesesi ile adeta servete kondu.Garaj satışı avcısı Rick Norsigian 45 dolara garaj satışından 2 kutu fotoğraf ve negatif satın aldı. Ancak Rick fotoğrafların negatiflerini değerlerinden habersiz olduğu için 4 yıl boyunca bilardo masasının altında sakladı. Bu negatif fotoğrafların değeri tam olarak 200 milyon dolar. Kısa bir araştırmadan sonra ise bunların Amerikalı çevre fotoğrafçısı Ansel Adams'a ait olduğunu öğrendi.



6

Garaj satışı avcısı Rick Norsigian 45 dolara garaj satışından 2 kutu fotoğraf ve negatif satın aldı. Ancak Rick fotoğrafların negatiflerini değerlerinden habersiz olduğu için 4 yıl boyunca bilardo masasının altında sakladı. Bu negatif fotoğrafların değeri tam olarak 200 milyon dolar. Kısa bir araştırmadan sonra ise bunların Amerikalı çevre fotoğrafçısı Ansel Adams'a ait olduğunu öğrendi.



7

New York'da bir aile yakınlarındaki bir garajdan 3 dolara resimde gördüğünüz kaseyi aldılar. Fakat sonrasında bu kasenin çok değerli bir antika parça olduğunu ve değerinin ise 2.2 milyon dolar olduğunu öğrendiler ve büyük bir şok geçirdiler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR