Şanlıurfa’da Zabıta Ekipleri Zincir Marketlere Bilgilendirme Yaptı

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi, koronavirüs sürecinde alınan tam kapanma önlemleri kapsamında zincir marketler için 7 Mayıs’ta uygulamaya başlanacak ürün satışı kısıtlamalarına dair bilgilendirmelerde bulundu.

05.05.2021-19:05 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-19:05) Şanlıurfa’da Zabıta Ekipleri Zincir Marketlere Bilgilendirme Yaptı

Şanlıurfa Zabıta müdürlüğü, koronavirüs sürecinde alınan önlemler kapsamında uygulanan tam kapanmayla beraber kontrollerini sıklaştırırken, bir yanda da esnafa rehberlik hizmeti gerçekleştiriyor. 

Açılış ve kapanış saatleri ile satacakları ürünlerle ilgili esnafı bilgilendiren zabıta ekipleri; maske, mesafe ve hijyen konusunda da uyarılarda bulunuyor. Zabıta müdürlüğü, 81 il valiliğine gönderilen market genelgesi kapsamında zincir marketleri ziyaret ederek, genelge kapsamında satacakları ürünlerle ilgili görevlileri bilgilendiriyor. 

HERHANGİ BİR TALEPTE ARAYABİLİRLER 

Zabıta Müdürlüğünden gelen açıklamada, denetimlerin gündüz ve gece vardiyasıyla sürdüğünü ifade ederek, vatandaşların herhangi bir talepte Haliliye Belediyesi İletişim Merkezini arayabileceği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal