Şanlıurfa’da silahlı kavga: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Şanlıurfa’daki otogarda çıkan silahlı kavga sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1’i polis olmak üzere 10 kişinin de yaralandığı belirtildi.

06.04.2024-09:22 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-16:26)

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bilet gişesine gelen bir grup ile Nazar firmasına ait çalışanlar arasında kavga çıktı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı ifade edilen kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i polis olmak üzere 10 kişi ise yaralandı.

Şanlıurfa’da silahlı kavga

İHA’da yer alan habere göre; Akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Nazar firmasına ait bir bilet gişesinde yaşanan arbede, alacak verecek meselesi nedeniyle talihsiz bir olaya dönüştü.

Şanlıurfa’da silahlı kavga: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kavganın şiddeti silah ve bıçakların da kullanılmasına yol açtı ve sonucunda 43 yaşındaki Halil Deveci yaşamını yitirirken, 10 kişi de yaralandı. Olaya müdahale edenler arasında bir polis memurunun da olduğu belirtilirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaşanan trajik olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal