Şanlıurfa'da gece saatlerinde korkunç kaza: 3 kişi yaşamını yitirdi 2 kişi hala aranıyor!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde korkunç anlar yaşandı. Sulama kanalına düşen bir araçtan 1 kişi kendi imkanlarıyla çıkarken 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 2 kişi için ise arama çalışmaları devam ediyor.

22.04.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-09:11)

Gelen bilgilere göre söz konusu olay dün gece saat 22.00 civarında Şanlıurfa - Mardin karayolu üzerinde yer alan Haliliye ilçesine bağlı Bakımlı kırsal Mahallesi’ne yakın bir bölgede meydana geldi.

İçerisinde 6 vatandaşın bulunduğu ve İlhami D.’nin (20) kullandığı otomobil, öne sürülen iddialara göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte kontrolden çıktı ve yaklaşık 7 metre derinliği olan sulama kanalına düştü. Düşen otomobildeki Abdullah D. (18) kendi kendine otomobilden çıkmayı başarırken sürücü İlhami D., Mehmet Reşat D., İzzettin A. ile ismi henüz bilinmeyen 2 vatandaş ise otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başaramadı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Yaşanan talihsiz olayın ardından jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine hemen olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri araçtaki şahıslara ulaşamayınca su altı dalgıç polisleri su kanalının olduğu yere geldi. Dalgıç polisler kısa bir zaman içerisinde çalışmalara başladığı esnada sağlık ekipleri de kendi imkanıyla otomobilden çıkabilen yaralı Abdullah D.’ye ilk müdahalenin yapılmasının ardından tedavi görmesi adına hastaneye kaldırıldı.

Canlı çıkartmak için adeta zamanla yarış içerisine girdiler

Kaza esnasında araç içerisinde bulunan 5 kişiyi canlı bir şekilde kurtarmak için dalgıç polisler canla başla mücadele etti. Otomobile ulaşan ekipler araçtan 3 kişinin yaşamını yitirdiğini görürken araçta bulunan diğer 2 kişiyi arama kurtarma çalışmaları ise sürüyor.

Vali olay yerine geldi

Olayın meydana geldiği bölgeye giden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, kurtarma çalışmalarını kazanın yaşandığı yerde takip ederek ekiplerden gerekli bilgileri topladı. Söz konusu kazayla ilgili başlatılan çalışma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal