Şanlıurfa'da bayrak oyunu! PKK/YPG'li teröristler Ayn El Arap kentine rejim bayrağı asarak kamufle olmaya çalıştı

Şanlıurfa Suruç'ta terör örgütü PKK-YPG'nin kontrolünde olan Suriye'nin Kobani olarak bilinen Ayn El Arap kentinin Türkiye'den görülen yüksek kesimlerine teröristlerce Suriye rejimi bayrağı asıldı. İşte detaylar...

17.07.2022-11:54 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-11:54)

Şanlıurfa Suruç'ta terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolünde olan Suriye'nin Kobani olarak tanınan Ayn El Arap'ın Türkiye'den görünen yüksek noktasına teröristlerce Suriye rejim bayrağı asıldı.

Türkiye'nin terör örgütü kontrolü altında olan ve bölgedeki halkın güvenliğini tehlikeye atan bölgelere dair yeni askeri harekat sinyali vermesi sonrasında terör örgütü PKK/YPG'nin paniği arttı. Son olarak Şanlıurfa Suruç'taki teröristlerin kontrolünde olan Ayn El Arap kentine rejim bayrağı asan teröristler kendilerini böyle kamufle etmeye çalıştı.

Ayn El Arap'ta rejim bayrağı!

Ayn El Arap'ın yüksek kesiminde teröristler tarafından mevzi olarak kullanılan tepeye, dün rejim bayrağı asıldı. Türkiye'den de görülen alana büyük ve küçük rejim bayrağı asılması dikkat çekerken, rejim bayrağının asıldığı tepede teröristlerin ağır silah ve araçlarının olduğu da gözlemlendi. Teröristler tarafından silindir biçiminde yapılan gözlem kulelerinin olduğu tepede, olası hava harekatlarına karşın sığınak ile tüneller de inşa edilmiş. 

 ayn el arap bölgesi

TSK unsurlarıysa teröristlerin bayrak oyunu yaptığı Ayn El Arap sınır bölgesindeki önlemlerini genişletiyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal