03.04.2024-09:17 (Son Güncelleme:03.04.2024-09:17)


1

Yeşilçam'ın ''Bay Sinema''sı, usta yönetmen, senarist ve yapımcı Türker İnanoğlu'nun sanat camiasını derinden sarsan vefat haberinden sonra birçok ünlü isim sosyal medya hesapları üzerinden Türker İnanoğlu için taziye mesajı paylaştı.



2

Türk sinemasının duayen ismi Türker İnanoğlu, bir süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altında tutuluyordu.



3

87 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman İnanoğlu, sanat camiasını derdinden sarstı.



4

Sanat camiasından birçok ünlü isim ise acı haberi alır almaz taziye mesajını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.



5

Berk Oktay: "Karşına ilk çıktığımda titreyen bir çocuktum. Bana bildiğim her şeyi sen öğrettin. Belki de bu kadar var ettiklerini içinde seni en çok ben kızdırdım ama biliyorum beni çok sevdin. Manevi oğlum diyecek kadar. Ömrümde ödeyemeyeceğim bir vefa borcu varsa o da sanadır. Her şey için teşekkürler, hoşçakal baba..."



6

Sibel Can: "Türk Sinemasına; bilgisini, sevgisini, emeğini, ömrünü veren… Gökyüzündeki yıldızları elleri ile toplayıp, Yeşilçam sinema perdelerine, evlerimize, kalplerimize getiren" Yapımcı, yönetmen, büyük duayen … Sn.Türker İnanoğlu’nun vefatı kalbimde ikinci kez kaybedilmiş, bir "Baba" acısı yarattı. Seni hiç unutmayacağım. Türker abiciğim Mekanın cennet, kabrin nur olsun."



7

Demet Akalın'ın paylaşımı



8

Ebru Gündeş: "Yeşilçam’ın efsanesini, büyük bir duayeni ve çok değerli bir büyüğümü kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum… Tüm sevenlerine ve kıymetli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Seni asla unutmayacağız Türker Ağabey"



9

Erol Evgin: "Türk sinema ve televizyon dünyamızın duayeni, değerli dostum Türker İnanoğlu’nu kaybettik. Yapımcı, yönetmen, senarist olarak ömrünü sanata adamış Türker İnanoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr